Tel: +381 (0)21 47 21 764     +381 (0)21 47 21 765     Email:office@neotehnika.co.rsinstagramyoutubefacebook

O Nama

Ocenite ovaj članak
(6 glasova)

 preduzeće za proizvodnju, usluge, unutrašnju i spoljnu trgovinu, je osnovano 1999. godine, u privatnom vlasništvu. Neotehnika se pretežno bavi trgovinom obojenim metalima i crnom metalurgijom, u svom vlasništvu poseduje savremeni pogon za izradu rezervnih delova od obojenih metala, a po zahtevu i tehničkoj dokumentaciji kupaca. Profesionalnim načinom poslovanja i savremenom organizacijom rada kao i profesionalnim odnosom prema kupcima, Neotehnika zauzima značajan deo tržišta u trgovini obojenim metalima. 

kolege

 Za petnaest godina poslovanja, Neotehnika je uspela pre svega kvalitetom svojih proizvoda kao i  kvalitetom usluga  i odnosom prema kupcima da stekne zavidan renome na tržištu Srbije, a samim  tim i poverenje sadašnjih  kupaca koji su i dalje sa nama.

 Neotehnika svoj razvoj bazira na konstantnom zapošljavanju mladih ljudi, praćenju i uvođenju savramene informacione tehnologije, smanjenju troškova poslovanja, povećanju asortimana  proizvoda, povećanju  kvaliteta  proizvoda i usluga, povećanju produktivnosti, povećanju prometa,  povećanju investicija i sl.

 Orijentacija organizacije prema kupcu, kvalitet poslovanja kao i poverenje okoline u poslovanje  i  ugled  preduzeća, stabilan tržišni položaj preduzeća na domaćem tržištu, kao i angažovanost i  odgovornost zaposlenih  za razvoj i uspešnost poslovanja spadaju u glavne vrednosti i  konkurentske prednosti preduzeća.

 U prioritetne dugoročne ciljeve koji obezbeđuju jačanje tržišnog položaja podrazumeva obezbeđivanje  dugoročnih nabavnih izvora i razvijanje kvalitetnog robnog asortimana kao i traženje poslovnih i  strateških veza.

 Nastavićemo da brinemo o razvoju zaposlenih i obezbeđivanje njihove motivacije i osposobljenosti. Trudićemo se  da podignemo kvalitet života i nivo zadovoljenje potreba zaposlenih i poverenja u široj društvenoj sredini. Neotehnici i zaposlenima i dalje ostaje ispunjavanje prodajnih planova, planova dostizanja profita i smanjenje troškova poslovanja. Na taj način ćemo obezbediti dugoročnu vrednost investicija, sigurnost zaposlenima i poslovnim partnerima i što je najvažnije u potpunosti zadovoljiti potrebe naših kupaca jer tako možemo ispuniti naš razlog postojanja.kolege2

 U Neotehnici smo otvoreni za društveno odgovorne akcije koje podižu kvalitet života. Donatorskim, sponzorskim i pokroviteljskim aktivnostima pomažemo lokalnim i regionalnim humanitartnim  ustanovama, sportskim i kulturnim klubovima i imamo aktivno učešće u brizi za društvo. Želje  zaposlenih u Neotehnici su usmerene ka zadovoljstvu poslovnih partnera, kupaca, posetilaca i svih  onih koji su na bilo koji način povezani sa našim preduzećem. Želimo da nas prepoznaju kao  pouzdanog, sposobnog i verodostojnog partnera.

Prezentacija Neotehnike neka Vam pomogne na  putu saradnje i uspostavljanja još čvršćih poslovnih veza. U prezentaciji smo sakupili osnovne  informacije koje predstavljaju naš poslovni karakter, organizovanost, vrednosti i vizije. Naše  poverenje u ljude je povrenje u sopstvenu budućnost, zato poštujemo individualnost, želje i  potrebe svih koji sarađuju sa nama. Radujemo se svežim idejama i novim poznanstvima, jer smo  uvereni da možemo uz Vašu pomoć zajedno stvarati put ka zadovoljstvu i uspehu.

Uspostavljanjem novog sistema logistike i implementacijom najsavremenije ICT tehnologije, kao i poboljšanjem organizacije ćemo doprineti boljem nadzoru protoka informacija i robe. Organizovanim uvođenjem elektronskog poslovanja uvodimo kvalitetne promene u naše poslovne procese koji se odvijaju 24 sata dnevno, što će nam obezbediti novu konkurentsku prednost, smanjivanje troškova i povećanje prodaje.

 kolege 3

 

 

Pročitano 4686 puta